Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond bij botsing met auto Terneuzen

Toegevoegd: 12-06-2021, 01.47 uur
Jongen gewond bij botsing met auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is vrijdagmiddag een jongen gewond geraakt. De andere betrokkene bleef ongedeerd.


De jongen raakte rond 14.55 uur gewond bij de kruising van de Emmalaan en de Van Steenbergenlaan. Volgens de politie reed één van de twee op zijn fiets vanuit de Emmalaan de kruising op. Vervolgens kwam hij in botsing met een auto die vanuit de richting van de Axelsestraat kwam.

De gewonde jongen is door de ambulancedienst nagekeken. Hij had volgens de politie een hoofdwondje maar verder geen letsel. De ambulancemedewerkers zijn nog wel even met hem naar de huisarts geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-6-2021 om 20:22)
Ik zie echt dagelijks enorme hufterige handelingen door jeugd op fietsen, je schrikt je regelmatig rot wat ze allemaal vlak voor je auto uithalen. Van de week weer bijna een schoolgaande GSMer onder de auto, telefoon belangrijker dan het verkeer natuurlijk. Maar als automobilist ben je fout als je geen bewijs hebt. Dashcam installeren denk ik.
fietser (12-6-2021 om 10:25)
Kinderen kunnen altijd onverwachte dingen doen, gelukkig goed afgelopen. De schrik zal er goed inzitten. Beterschap en sterkte.
Cookie-instellingen beheren