Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Gewonden bij steekpartij Pyntorenstraat Goes

Toegevoegd: 12-06-2021, 01.52 uur - Update: 12-06-2021, 02.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn vrijdagavond meerdere mannen gewond geraakt bij een steekpartij. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht, een derde is aangehouden.


Bij de hulpdiensten werd rond 23.50 uur voor het eerst melding gemaakt van het steekincident in een woning bij de hoek van de Pyntorenstraat en de parkeerplaats aan de Oostwal. Na de melding gingen zeker zes politie-eenheden en een wagen van de Koninklijke Marechaussee ter plekke. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen.

Rond 00.15 uur werd een eerste gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Rond 00.45 uur bracht een tweede ambulanceteam de andere gewonde man naar het ziekenhuis. In de tussentijd werd een derde man aangehouden als verdachte. Hij had ook verwondingen maar deze waren niet zo ernstig en omvangrijk als bij de andere twee.

De politie zette de omgeving af met linten en ging in de omgeving met een hond op zoek naar sporen. Omstreeks 01.40 uur werd de plaats delict weer grotendeels opgeheven. De brandweer heeft nadien het wegdek schoongespoten. Meer details over wat er precies is gebeurd zijn er nog niet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (12-6-2021 om 16:52)
@Joris, ja het werkt aanstekelijk.
Joris (12-6-2021 om 11:14)
Is dit nu de derde keer in korte tijd in Goes dat er een mes getrokken wordt? Lijkt een wekelijkse happening te worden.
Cookie-instellingen beheren