Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Verdachte gearresteerd na ongeval doorrijding

Toegevoegd: 12-06-2021, 09.50 uur
Verdachte gearresteerd na ongeval doorrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft een man aangehouden in het onderzoek naar het ongeval in Middelburg waarbij vorige week vrijdag een fietser gewond raakte en een automobilist doorrreed.


Op de bewuste 4 juni reed een automobilist rond 20.00 uur in een zwarte Volkswagen Golf over de Vlissingsestraat. Het reed zo dicht op een groepje van drie fietsers dat hij één van hen raakte. Deze 32-jarige man kwam ten val en raakte gewond. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee fietsers bleven ongedeerd.

De bestuurder reed na het ongeluk door richting het Groene Woud en de Looijerssingel. De politie deed nadien een getuigenoproep. Gisteravond is vervolgens een 36-jarige inwoner van Arnemuiden aangehouden als verdachte. Hij is ingesloten voor verder onderzoek, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (12-6-2021 om 15:10)
Je houdt er dubieuze opvattingen op na over wat recht hoort te zijn, in ieder geval geen eigen rechter.
Joris (12-6-2021 om 11:18)
Intussen is de drugs- en alcoholroes uitgewerkt en zal het verweer zijn er niks van gemerkt te hebben. Misschien een goede oplossing om naam en adres van verdachte aan het slachtoffer en zijn vrienden door te geven zodat het recht zijn beloop kan hebben. Een rechter zal het af doen met een standje en een kleine boete, niet echt gerechtigheid naar mijn mening.
Cookie-instellingen beheren