Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Verdachte steekpartij Goes onder invloed alcohol

Toegevoegd: 12-06-2021, 09.54 uur
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De persoon die vannacht werd opgepakt na een steekpartij in Goes is een 39-jarige inwoner van die plaats. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben verkeerd en zit nog vast.


Bij de hulpdiensten werd rond 23.50 uur voor het eerst melding gemaakt van het steekincident in een woning bij de hoek van de Pyntorenstraat en de parkeerplaats aan de Oostwal. Na de melding gingen zeker zes politie-eenheden en een wagen van de Koninklijke Marechaussee ter plekke. Er werden ook twee ambulanceteams opgeroepen.

Bij het pand aangekomen hielden agenten op aanwijzing van getuigen de Goesenaar aan als verdachte. Hij had ook verwondingen maar deze waren niet zo ernstig en omvangrijk als bij de andere twee. De ambulanceteams ontfermden zich over de gewonden: een 28-jarige man uit Goes en een 31-jarige man uit dezelfde plaats.

Rond 00.15 uur werd een eerste gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Rond 00.45 uur bracht een tweede ambulanceteam de andere gewonde man naar het ziekenhuis. Wat er zich precies in het pand heeft afgespeeld is volgens de politie nog onderwerp van onderzoek. De verdachte heeft op het politiebureau een blaastest moeten afleggen en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij is ingesloten. "De recherche pakt de zaak verder op", aldus de politie vanochtend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren