Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden

Toegevoegd: 12-06-2021, 11.42 uur
Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Twee mannen zijn vrijdagavond in Kapelle aangehouden nadat ze waren betrapt met een grote hoeveelheid lachgas in hun auto. De twee verdachten weigerden mee te werken aan een controle en moesten uiteindelijk met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht.


Het duo werd rond 21.15 uur aan de kant gezet bij de Vierwegen. In hun auto bleken 20 flessen lachgas te liggen. Toen de agenten een verdere controle aan de auto wilde uitvoeren, weigerde de 54-jarige Goese bestuurder iedere medewerking. Ook zijn bijrijder, een 17-jarige jongeman uit Goes, begon zich er mee te bemoeien en het tweetal maakte het de agenten onmogelijk de controle fatsoenlijk uit te voeren.

Uiteindelijk werd besloten de twee mannen aan te houden. "Omdat er nog steeds niet werd meegewerkt, moesten uiteindelijk pepperspray en wapenstok worden gebruikt om het duo onder controle te krijgen", zo vertelt de politie. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en de auto is in beslag genomen. "Er wordt onderzocht of het lachgas op de juiste manier werd vervoerd. De twee verdachten zijn aangehouden voor beletten/belemmeren", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (13-6-2021 om 13:41)
waar kopen ze die troep?? doe daar maar eens wat aan. en die man van 54 ? wat een loser. opsluiten en de sleutel weggooien
Aanname (12-6-2021 om 20:41)
En dan ben je 54 jaar... Sta je dan met je gedrag en met een 17jarig ventje erbij (minderjarig) ben je lekker bezig zeg, met pepperspray uit de auto gehaald. Denk je zonde maar goed na ;)
AntiGSM (12-6-2021 om 20:16)
Voortaan gewoon de boel laten ontploffen, weten ze gelijk hoe gevaarlijk dit spul is. Aan zulke lui zouden we echt niets missen, leveren verder geen bijdrage aan de maatschappij!
willem (12-6-2021 om 15:35)
hoop dat die idioten een paar flinge klappen hebben gekregen. goed gedaan van de politie: wie niet horen wil moet voelen. respect moet je er tegenwoordig is rammen.
Loes (12-6-2021 om 14:29)
Die waren de bestellingen aan het rondbrengen....
Cookie-instellingen beheren