Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Tuinhuisje uitgebrand Julianastraat Kloetinge

Toegevoegd: 13-06-2021, 10.02 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Bij een woning aan de Koningin Julianastraat in Kloetinge is zondagochtend een tuinhuis in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt.


De eerste melding over het brandje kwam rond 08.45 uur binnen. Hierop werd in eerste instantie een blusploeg zonder spoed ter plekke gevraagd. Kort hierna werd de tankautospuit met spoed naar het brandadres gestuurd en binnen tien minuten na de melding werd opgeschaald naar middelbrand. Dit resulteerde in de inzet van een tweede tankautospuit, die van de post 's-Gravenpolder.

De brandweerlieden hebben het brandje geblust en vervolgens geventileerd. Rond 09.10 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. De brandweer was vervolgens nog geruime tijd bezig met nablussen en opruimen. Hoe de brand is ontstaan, is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren