Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Man uit onderhoudsput gered en naar ziekenhuis gevlogen

Toegevoegd: 14-06-2021, 12.25 uur
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - De 25-jarige man die vanochtend in een 14 meter diepe onderhoudsput was beland, is door de brandweer gered. De zwaargewonde man is uiteindelijk per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen.


De man kwam rond 08.10 uur ten val in een onderhoudsput van 14 meter diep tijdens werkzaamheden. Volgens de politie is sprake van een arbeidsongeval. Vanwege het incident zijn twee ambulanceteams, een traumahelikopter en meerdere brandweerwagens opgeroepen. Ook is het hoogtereddingsteam van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) gealarmeerd.

De politie meldde rond 09.00 uur dat het slachtoffer aanspreekbaar was en dat de hulpdiensten ter plekke waren om hulp te verlenen. Twee personen van de brandweer zijn in de put afgedaald en hebben eerste hulp aan het slachtoffer gegeven totdat het Mobiel Medisch Team dat overnam. In samenwerking met het zogenaamde Rope Rescue Team is het slachtoffer omhoog gehaald en per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.Volgens een woordvoerder is de man zwaargewond geraakt. De exacte toedracht van het ongeluk wordt onderzocht door de inspectie SZE.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren