Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde bij botsing in Hoedekenskerke

Toegevoegd: 14-06-2021, 13.19 uur
Door: Remi Mesu

HOEDEKENSKERKE - Een automobilist is maandagochtend in Hoedekenskerke bij een zware botsing gewond geraakt. De man botste in een straat tegen een geparkeerde auto aan waarop de auto van de bestuurder terug de weg op schoot. Daarbij werd een derde auto geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 09.30 in de Molenstraat in Hoedekenskerke. De automobilist botste volgens een woordvoerder van de politie vermoedelijk tegen een geparkeerde auto aan. Door de botsing werd de auto van de bestuurder terug de weg op gekaatst. Hierdoor botste een tegenligger tegen de auto op. De bestuurster van de auto die tegen de auto aan botste raakte bij het ongeluk lichtgewond. Zij hoefde niet meegenomen te worden door de ambulancedienst.

De bestuurder van de auto die tegen het geparkeerde voertuig botste liep meer verwondingen op en moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter uit Noord-Brabant kwam nog ter plaatse voor het ongeluk maar hoefde niemand mee te nemen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren