Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder naar het ziekenhuis na botsing Oosterland

Toegevoegd: 14-06-2021, 18.23 uur
Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de N59 met de Oud Heiligeweg
Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de N59 met de Oud Heiligeweg
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

OOSTERLAND - Een automobilist en een scooterrijder zijn maandagmiddag bij Oosterland op elkaar gebotst. Bij het ongeluk moest één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising van de N59 met de Oud Heiligeweg, een automobilist en een scooterrijder kwamen daar met elkaar in botsing. Na het ongeluk moest één persoon verzorgd worden door het aanwezige ambulancepersoneel.

Uiteindelijk is de bestuurder ook per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeluk hadden beide voertuigen veel schade opgelopen. De scooter is door bekenden van één van de betrokkenen opgehaald en in een aanhanger gelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren