Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt in buitengebied naar spullen van Ichelle

Toegevoegd: 14-06-2021, 18.29 uur
De politie zocht met boten in het buitengebied van Aardenburg
De politie zocht met boten in het buitengebied van Aardenburg
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - Het rechercheteam van de politie dat onderzoek doet naar de dood van Ichelle van de Velde heeft maandag gezocht naar persoonlijke spullen van het Ichelle. De rechercheurs zochten in het buitengebied van Aardenburg.


Specialisten van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen hielpen onder meer met boten de recherche bij de zoektocht naar spullen van Ichelle die nog niet terecht waren. Daarbij is volgens de politie een voor de recherche belangrijk voorwerp gevonden dat nieuw licht op de zaak zou kunnen schijnen.

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gaat onderzoek doen of het voorwerp daadwerkelijk van Ichelle is. Daar hoopt de politie snel duidelijkheid over te krijgen. Om wat voor voorwerp het gaat, is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren