Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Laadpaal vliegt in brand met elektrische auto er nog aan

Toegevoegd: 15-06-2021, 19.02 uur
De Audi zat nog aan de laadpaal toen het brandje uitbrak.
De Audi zat nog aan de laadpaal toen het brandje uitbrak.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een buitenbrand op een vakantiepark bij Breskens. Op het park was een laadpaal voor elektrische auto's in brand gevlogen.


Rond 10.45 uur werd de brandweer van Breskens opgeroepen voor een buitenbrand op vakantiepark Schoneveld in Breskens. Ter plaatse was een laadpaal voor elektrische auto's in brand gevlogen terwijl er nog een voertuig aan gekoppeld zat.

Ter plaatse deden de brandweermannen een bluspoging waarop een nacontrole werd uitgevoerd. Om de schade te beperken spoelden de spuitgasten zoveel mogelijk bluspoeder van de Audi die aan de paal gekoppeld zat af. Omdat de elektriciteit afgeschakeld moest worden bleef de Officier van Dienst van de brandweer nog enige tijd ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (18-6-2021 om 13:06)
Was dit nu een "groen" milieu vriendelijk brandje?
motorob (16-6-2021 om 11:36)
Weer een reden er bij om benzine en/of diesel te blijven rijden.
mar (15-6-2021 om 23:11)
Helemaal eens met je R
R (15-6-2021 om 21:16)
Begin van t eind met al die elektrische troep, volgens velen zal ik wartaal praten, maar sla dit bericht maar op en lees het over 10 jaar nog eens! Blijf gewoon diesel rijden en gas stoken thuis, veel beter voor het milieu en ook voor de gezondheid!!
Cookie-instellingen beheren