Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie controleert op zuipketen in gemeente Veere

Toegevoegd: 15-06-2021, 19.18 uur
Politie controleert op zuipketen in gemeente Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft deze maand verschillende controles bij zogenaamde zuipketen uitgevoerd. Volgens de politie zijn daarbij verschillende overtredingen zijn geconstateerd.


De controles vonden de afgelopen weken plaats waarbij agenten, eigenaren van de keten aanspraken op de overtredingen. Samen met handhavers reikte de politie waarschuwingsbrieven uit namens de burgemeester van de gemeente Veere.

Het is niet duidelijk om wat voor overtredingen het precies gaat. De wijkagenten van Veere laten op hun Instagrampagina weten dat het geen probleem is om samen een biertje te drinken, mits iemand minimaal 18 jaar oud is. Wel wijzen de agenten de gebruikers van de keten erop om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (16-6-2021 om 11:32)
@Achiel, zo zit de wet niet in elkaar.
Achiel van 't Hof (15-6-2021 om 22:09)
Mits zo'n zuipkeet neem ik aan op prive terrein staat heeft een agent daar niks te zoeken, gewoon niet binnenlaten en vorderen weg te gaan.
Cookie-instellingen beheren