Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot bij Stavenisse

Toegevoegd: 15-06-2021, 22.05 uur
Door: Remi Mesu

STAVENISSE - Een auto is dinsdagavond in de sloot beland vlakbij Stavenisse. Na het eenzijdige ongeluk zijn beide inzittenden van de auto met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 op de Stavenisseweg (N286) bij Stavenisse. De automobilist raakte daar door onbekende reden van de weg af en belandde in de sloot. Na het ongeluk zijn de twee inzittenden met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Hierbij reed één persoon mee op de bijrijdersstoel.

Een wegbeheerder van de provincie kwam naast de politie ter plaatse om te zorgen dat de plek van het ongeluk veilig was en dat de berger de auto veilig kon takelen. Rond 22.00 uur was de weg weer vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren