Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Auto weggesleept na ongeluk op A58 bij Kruiningen

Toegevoegd: 16-06-2021, 10.18 uur
Een bergingsbedrijf heeft één voertuig weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft één voertuig weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Op de A58 ter hoogte van Kruiningen is vanmorgen een ongeluk gebeurd. Eén voertuig moest worden weggesleept.


Volgens de politie was er rond 09.10 uur een melding van een ongeluk tussen vier voertuigen op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom. Omdat er mogelijk iemand gewond zou zijn is er ook een ambulance ter plaatse geweest. Deze heeft een persoon onderzocht, maar of er ook iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Over de precieze toedracht had de politie verder nog geen informatie. Een bergingsbedrijf heeft één voertuig met lichte schade weggesleept. Omdat beide rijbanen niet waren gestremd zorgde het ongeluk niet voor vertraging. 


Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren