Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonden bij ernstig ongeluk in Driewegen

Toegevoegd: 16-06-2021, 18.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

DRIEWEGEN - Bij een ernstig ongeluk in Driewegen zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de slachtoffers is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.


Rond 16.00 uur vond er op de Paulushoekseweg een frontale botsing plaats tussen een personenauto en een bestelbus. Beide voertuigen kwamen zwaar beschadigd tot stilstand. De vrouw in de personenauto moest door de brandweer uit haar voertuig worden geknipt. Voor haar is een traumahelikopter ter plaatse gekomen. Na behandeling is het slachtoffer met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Een man, vermoedelijk de bestuurder van de bestelbus, is eventueel opgevangen in een ambulance. Hij is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Verkeersspecialisten starten later vanavond een onderzoek op de plek van het ongeluk. De voertuigen zullen na dit onderzoek worden weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-6-2021 om 08:39)
nou maar hopen dat alles goed ga komen, wel een vreemd ongeluk gevalletje dezelfde kant ontwijken ? het is daar nl. erg smal dus de meeste rijden in het midden.
Cookie-instellingen beheren