Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel afgegeven voor zware onweersbuien

Toegevoegd: 16-06-2021, 19.23 uur
Code geel afgegeven voor zware onweersbuien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor donderdagavond code geel afgegeven in verband met stevige onweersbuien die over de provincie trekken. Daarbij kan in korte tijd veel neerslag vallen.


Morgen in de loop van de avond trekken vanuit het zuiden uit zware onweersbuien over het westen. De buien beginnen in Zeeland en het westen van Noord-Brabant, trekken later over Zuid Holland en Utrecht en in de nacht over Noord Holland, Flevoland en de westelijke Waddeneilanden.

Bij de buien kunnen zware windstoten en hagel voorkomen en valt plaatselijk veel neerslag in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen door het onweer hinder ondervinden. Het weersinstituut adviseert om open water en open gebied te mijden. Ook moet men niet schuilen onder bomen. De waarschuwing geldt vanaf 20.00 uur tot 1.00 uur 's nachts.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren