Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen bewolkt, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

18 maanden cel voor in elkaar slaan date van ex-vriendin

Toegevoegd: 18-06-2021, 17.05 uur
18 maanden cel voor in elkaar slaan date van ex-vriendin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 44-jarige P. N. uit Kloetinge voor poging doodslag en mishandeling een gevangenisstraf van achttien maanden plus zes maanden voorwaardelijk opgelegd. Het vonnis was overeenkomstig de eis.


N. sloeg in de nachtelijke uren van 22 september 2019 de date van zijn ex-vriendin met een honkbalknuppel tegen zijn hoofd en gaf zijn vriendin een stomp in het gezicht. Het stel was bezig om hun relatie te repareren, maar de vrouw had op die bewuste avond/nacht een date.

Met de nodige drank op ging N. naar haar woning en zag daar door de ruiten dat het stel op de bank lag. N. bonkte op de deur, zijn ex deed open en N. liep linea recta naar de bank waar hij de date een dreun met de honkbalknuppel op zijn hoofd verkocht. De vriendin kreeg een stomp in haar gezicht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (24-6-2021 om 18:08)
Ik kan het ergens wel begrijpen van P. N. Dit bewijst maar weer eens dat vrouwen niet voor 100% te vertrouwen zijn. Maar vrouwen dien je niet te slaan. De beste oplossing is, bij haar weg te gaan voorgoed.
Grote Smurf (19-6-2021 om 00:00)
Zowel die vrouw als die man zijn natuurlijk niet helemaal normaal in hun hoofd. Je moet gewoon wel gek zijn als je geweld gaat gebruiken om wraak te nemen. Een normaal mens heeft gewoon remming en gaat gewoon verder met zijn of haar leven. Nu haal je jezelf zo naar beneden. Alsof je het geestelijk niet aan kan. Beetje zielig. Je ziet ook vaak dat dit altijd van die macho types zijn. Praatjes stoerdoenerij maar als het fout gaat hele kleine jongetjes die naar wapens grijpen om hun punt te maken. Waarom vrouwen nog steeds op macho's vallen is voor mij nog steeds een vraag. ;) Neem gewoon een echte vent.
Cookie-instellingen beheren