Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man en vrouw gearresteerd na mishandeling en diefstal

Toegevoegd: 19-06-2021, 11.17 uur
Man en vrouw gearresteerd na mishandeling en diefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten in Vlissingen aangehouden. Het duo zou een man uit Vlissingen mishandeld en bestolen hebben.


De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding van een man uit Vlissingen binnen dat hij was mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Het slachtoffer verklaarde dat hij rond 03.00 uur met een vriend in het tunneltje was toen de twee langs liepen.

Hij werd getrapt en zijn telefoon werd door een van de aangehouden verdachten weggenomen.De man uit Vlissingen raakte niet gewond. Het slachtoffer kende het duo volgens de politie al langer en vertelde de agenten dat de aanleiding voor de mishandeling mogelijk een al langer lopend conflict was.

Dienders zijn naar de woning van een van de twee verdachten gegaan en troffen het tweetal aan. De twee, een man van 32 en een vrouw van 43, zijn aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Zij worden daar zaterdag gehoord. Beide verdachten zijn onderworpen aan een speekseltest. De man bleek onder invloed te zijn van cocaïne en THC, de vrouw testte positief op het gebruik van THC. Hierop zijn bij beiden bloedmonsters afgenomen.

Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en diefstal. De vriend werd door de agenten gehoord als getuige. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. Bij de aanhouding van de twee verdachten werd geen telefoon gevonde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren