Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Drie mensen naar ziekenhuis na frontale botsing Yerseke

Toegevoegd: 19-06-2021, 15.04 uur - Update: 19-06-2021, 15.12 uur
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Twee auto's zijn zaterdagmiddag frontaal op elkaar gebotst bij Yerseke. Bij het ongeluk moesten drie mensen met verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur op de Oude Rijksweg bij Yerseke. Twee automobilisten botsten daar frontaal op elkaar. Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen op de melding van de botsing af. Twee mensen werden per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Één slachtoffer werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

De brandweer moest ter plekke met veel schuim blussen omdat er in één van de voertuigen vermoedelijk een brandje woedde. De weg is voor langere tijd afgesloten geweest. Rond 14.30 uur waren beide auto's geborgen. Echter kon de weg nog niet geopend worden omdat het wegdek met een speciale ZOAB-cleaner gereinigd moest worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-6-2021 om 22:04)
Ik rijd hier dagelijks; hoe krijg je dit toch voorelkaar met je suffe wagen? Deze weg is super overzichtelijk!
Joris (19-6-2021 om 16:26)
Toch is deze weg ingericht volgens de meest recente inzichten van zogenaamde deskundigen, compleet met dubbele onderbroken streep en onderbroken streep aan de bermkant, alsof je daar overheen zou willen. Niet het strepenpatroon maken een weg onveilig maar de gebruikers.
Cookie-instellingen beheren