Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Brandweer Westkapelle rukt weer uit voor wateroverlast Westkapelle

Toegevoegd: 20-06-2021, 13.43 uur
Brandweer Westkapelle rukt weer uit voor wateroverlast Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WESTKAPELLE - De brandweer van Westkapelle is in de nacht van zaterdag op zondag weer uitgerukt voor wateroverlast in de Zuidstraat in Westkapelle. Vrijdagavond moest de brandweer daar ook al water wegpompen.


De wateroverlast ontstond rond 04.30 uur in de Zuidstraat in Westkapelle. De brandweer wist inmiddels precies waar ze moesten zijn om het water weg te pompen. Het is niet de eerste keer dat er sprake is van wateroverlast in de Zuidstraat. Op 4 juni stond er ook een laag water in de straat na hevige regenval en afgelopen vrijdag moest de brandweer ook al water wegpompen uit de staat.

De bluslieden reden naar een put bij de vuurtoren van het dorp om vanaf daar water naar de sloot te pompen. Hierdoor werd het riool ontlast en kon het water makkelijker wegstromen. Na ongeveer een uur waren de brandweermannen weer terug op de kazerne en was de overlast verholpen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren