Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingenomen van dronken overlastgever

Toegevoegd: 20-06-2021, 13.44 uur
Rijbewijs ingenomen van dronken overlastgever
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

GOES - Agenten hebben zaterdagavond in Goes een man aangehouden die dronken in zijn auto reed. De man was eerder uit een restaurant verwijderd, omdat hij erg dronken was en zich vervelend gedroeg.


Om te bemiddelen was de politie rond 21.20 uur ter plaatste geroepen bij het restaurant. De man heeft zijn maaltijd afgerekend en zei de agenten dat hij naar huis zou gaan lopen. Die lezing klopte niet, want even later zagen de agenten de man in zijn auto stappen en wegrijden in de Korte Kerkstraat.

Omdat de man bijna een prullenbak ramde toen hij achteruit reed, kon een van de agenten het portier openen en werd de man gevraagd om uit te stappen en een blaastest te doen. Hieruit bleek dat hij veel teveel gedronken had. De Amsterdammer moest mee naar het bureau voor een ademanalyse.

Uit de analyse bleek dat de 61-jarige man 1040 microgram alcohol in een liter uitgeademde lucht blies. Dat is bijna vijf keer meer dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man is afgenomen. Een officier van justitie bepaalt de verdere afhandeling van de zaak. Ook kreeg de man een rijverbod van dertien uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-6-2021 om 13:17)
Fijn hè dat de horeca weer open is.....
Cookie-instellingen beheren