Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Lift in Nieuwerkerk buiten gebruik gesteld na opsluiting

Toegevoegd: 20-06-2021, 19.10 uur
Lift in Nieuwerkerk buiten gebruik gesteld na opsluiting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUWERKERK - Een lift in een zorgcentrum in Nieuwerkerk is voorlopig buiten werking gesteld nadat er zondag twee personen vast zaten in de lift. De brandweer van Oosterland moest eraan te pas komen om de mensen te bevrijden.


De opsluiting gebeurde rond 16.00 uur in zorgcentrum Hebron aan de Kerkring in Nieuwerkerk. Twee personen wilden de lift gebruiken toen ze opgesloten raakten. De brandweer van Oosterland kon met een liftsleutel de deuren van de lift openen waardoor het tweetal uit de warme lift bevrijd kon worden.

In overleg is de lift inmiddels buiten werking gesteld tot een monteur komt om het probleem op te lossen. De voorlopige buiten werking stelling moet voorkomen dat meer mensen opgesloten raken in de lift.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren