Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht in brand in jachthaven Breskens

Toegevoegd: 20-06-2021, 21.53 uur
Door: Remi Mesu

BRESKENS - In de jachthaven van Breskens is zondagavond brand ontstaan aan boord van een boot. De brand was dusdanig uitgebreid waardoor er een gebrek aan ademlucht ontstond voor de brandweermannen. Daarom werd de brand opgeschaald naar Middelbrand.


De brand onstond rond 19.45 uur aan boord van een boot in de jachthaven van Breskens. De brand is breidde zich flink uit. De hulpdiensten probeerden om de boot naar buiten de jachthaven te slepen naar een veiligere plek.

In verband met ademlucht voor de aanwezige brandweer werd er opgeschaald naar middelbrand. Rond 20.40 uur was de brand onder controle en werd het jacht weggesleept van de steigers. Rond 21.00 uur kon de brandweer in gaan pakken om terug te keren naar de kazerne. De omliggende jachten hebben geen schade opgelopen door de brand.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren