Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust binnenbrand in Vlissingen

Toegevoegd: 21-02-2007, 23.34 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft woensdagmiddag een binnenbrand geblust in Vlissingen.

Rond drie uur was brand uitgebroken in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. De bovenbuurman ontdekte dat er iets rookte in de woning beneden en belde de brandweer.

In afwachting van de brandweer heeft hij de bewoonster van de benedenwoning naar buiten geholpen. Bij aankomst bleek de rook te zijn ontstaan doordat er nog een warmhoudplaatje op het vuur stond.

De brandweer, die uitrukte met een tankautospuit en een ladderwagen, hoefde niet meer te doen dan het ventileren van de woning. De brand was snel onder controle.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren