Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 13 km

Gewonden bij ongeluk Tholen, auto's in sloot

Toegevoegd: 21-06-2021, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De bestuurders van twee personenauto's zijn net voor het middaguur gewond geraakt bij een verkeersongeval in Tholen. De twee belandden met hun voertuigen in een sloot.


Het ongeluk gebeurde nabij de kruising van de Groeneweg en de Langeweg en werd rond 11.55 uur gemeld. De ambulancedienst heeft zich over de beide bestuurders ontfermd en hen voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de zwaar beschadigde Opel Astra en Suzuki Ignis weer uit de sloot getrokken en vervolgens rond 13.30 uur afgevoerd. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Een medewerker van het waterschap Scheldestromen heeft de weg schoongemaakt.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren