Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Getuigen woninginbraak Breskens gezocht

Toegevoegd: 21-06-2021, 16.18 uur
Getuigen woninginbraak Breskens gezocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak. De inbraak werd aan het begin van de middag gepleegd in Breskens.


Rond 12.45 uur werd een woning aan de Boeg het doelwit van het dievengilde. Wat er precies is buitgemaakt, is niet bekend gemaakt. De politie roept mensen die iets verdachts hebben gezien rond het genoemde tijdstip op om zich te melden. Ook eventuele getuigen worden dringend gevraagd iets van zich te laten horen.

Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844. Een WhatsApp-bericht sturen kan ook en wel via 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (22-6-2021 om 06:15)
Zal een oogje in het zeil houden, en komen ze aan de deur als ik niet thuis ben hoop ik niet voor hun dat ze te grazen worden genomen, want ze zullen het niet over leven, met 70 kg aan spieren (maal twee) zuid afrikanen aan hun broek!
Cookie-instellingen beheren