Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli landt bij melding Nieuwerkerk

Toegevoegd: 21-06-2021, 21.55 uur
De helikopter landde op een voetbalveldje in de straat.
De helikopter landde op een voetbalveldje in de straat.
© Foto: Robbie van der Sleen
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De Rotterdamse traumahelikopter is maandagavond in Nieuwerker geland vanwege een melding van een medische noodsituatie.


Rond 19.35 uur werd een eerste ambulanceteam met spoed naar de Plataanstraat gestuurd. Ongeveer 15 minuten later volgden de oproep voor een tweede ambulanceteam en de traumahelikopter. Ook de politie werd ter plaatse gestuurd.

De helikopter landde rond 20.05 uur op een voetbalveldje in de straat. Omstreeks 20.20 uur vertrok de helikopter weer naar een volgend incident buiten de regio. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie begeleidde het ambulancetransport.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren