Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Zuur gelekt bij zwembad in Breskens

Toegevoegd: 22-06-2021, 09.26 uur
Zuur gelekt bij zwembad in Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De brandweer is vannacht uitgerukt na een melding van een mogelijke lekkage van zwavelzuur bij zwembad Scheldeveste in Breskens.


De blusploeg van de post Breskens werd rond 00.20 uur ingeseind over het incident bij het complex aan de Nieuwesluisweg. Toen de brandweerlieden uitrukten, kregen zij van de meldkamer door dat de deur van een chemicaliënopslag openstond en dat het vermoeden bestond dat er zwavelzuur was gelekt.

De brandweerlieden werden opgewacht door een beveiligingsbedrijf. Ter plekke werd vervolgens inderdaad een kleine hoeveelheid van een zure vloeistof op de grond aangetroffen. In overleg met de inmiddels aangekomen officier van dienst van de brandweer werd de situatie vervolgens weer overgedragen aan de beheerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (22-6-2021 om 10:48)
Heeft Breskens een zwembad, nee maar..... Had beter het toenmalige openlucht zwembad Schelde Veste om getoverd tot een groot zwem paradijs toch voormalig gemeente Oostburg? Iets wat in deze gemeente al jaren kon bestaan wordt naar de verdommenis geholpen en voor wie .......juist voor de burger. En winst voor de project ontwikkelaars voor woningen die bijna heel het jaar leeg staan, wat een beleid, ik voorspel U dat de toeristenbranche in West Zeeuws Vlaanderen vroeg of laat in een negatieve spiraal gaat het wordt hier te druk en verstikkend en alleen maar vreetschuren nou dat heb je dan ook wel gehad, appartementen en op gehokt zitten das, tegenwoordig het motto de hype. En gemeente sluis onderverhuren aan de toeristenbranche toch ?
Cookie-instellingen beheren