Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Oesterdam Rilland, één gewonde

Toegevoegd: 22-06-2021, 13.14 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland is dinsdag aan het einde van de ochtend een personenauto te water geraakt. De ambulancedienst heeft de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.10 uur. De auto lag aan de zijde van het Schelde-Rijnkanaal op de keien in het water. Na de melding werden onder meer brandweerduikteams en een traumahelikopter opgeroepen maar al snel werd gemeld dat de bestuurder al op de kant was. De ambulancedienst heeft zich hier over de persoon ontfermd. Rond 12.15 uur werd deze overgebracht naar een ziekenhuis.

Vanuit het voertuig ontstond een vloeistoflekkage waardoor zich oliekringen in het water vormden. Bergingsbedrijf Van Egeraat werd opgeroepen om de Ford Fiësta te takelen. Totdat deze klus er rond 13.10 uur opzat, was één rijstrook van de Oesterdam afgesloten. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren