Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Rechercheurs vinden mobiele telefoon Ichelle

Toegevoegd: 23-06-2021, 11.04 uur
De politie zocht eerder in een watergang bij Aardenburg.
De politie zocht eerder in een watergang bij Aardenburg.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - De politie heeft maandag 14 juni in een watergang in Aardenburg de mobiele telefoon van Ichelle van de Velde gevonden. De telefoon werd tijdens een zoektocht in het buitengebied van Aardenburg gevonden.


Rechercheurs van het onderzoeksteam werden tijdens het zoeken in de watergang aam de Sara Beijtsweg ondersteund door specialisten van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen. Vorige week meldde de politie dat er een voorwerp was gevonden dat een belangrijke rol in de zaak speelt. Dit blijkt dus te gaan om de mobiele telefoon van Ichelle.

Het toestel werd in het water gevonden, naast het bruggetje aan de Sara Beijtsweg in Aardenburg. Door de politie en specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut wordt onderzocht of er nog data uit het toestel kan worden veiliggesteld. Het onderzoeksteam is ook nog op zoek naar een groene rugzak van het merk ‘Trapper Adventure’. Deze was ook in het bezit van Ichelle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren