Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Man aangehouden voor vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 23-06-2021, 11.17 uur
Man aangehouden voor vechtpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 47-jarige man uit Vlissingen is dinsdagmiddag aangehouden nadat hij een 34-jarige plaatsgenoot klappen zou hebben gegeven. De verdachte is door de politie meegenomen voor verhoor.


Rond 14.50 uur kregen agenten een melding van een vechtpartij in de Scheldestraat binnen. Ter plaatse bleek dat de verdachte het slachtoffer meerdere vuistslagen zou hebben gegeven. De verdachte had op dat moment een houten stok vast. Het slachtoffer deed aangifte van de mishandeling. Agenten hebben ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen.

De verdachte is aangehouden door de politie en meegenomen naar het bureau. Daar is hij verhoord en daarna in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de vechtpartij en maakt een dossier op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (24-6-2021 om 11:11)
@Timsalabim, lekker slim zeg je en dat ik het niet snap? Waarom denk je dat er portable zwaailampen zijn uitgevonden, sirenes en politiepakken. Denk even na. Juist, zodat als ze in een undercoverauto een misstand ontdekken ze wel degelijk opvallen. Het is juist de bedoeling om daarvoor niet op te vallen. Is toch niet zo moeilijk?
Timsalabim (24-6-2021 om 06:41)
Lekker slim om alle Politie auto’s undercover te maken; soms wil je juist zichtbaar aanwezig zijn! Maarja dat is iets wat h jiet snapt, grote smurf. U doet liever alles stiekem….
Grote Smurf (23-6-2021 om 20:22)
En weer geweld in Vlissingen, dit keer met een houten stok. Dat bezuinigen op de politie etc. werpt nou niet bepaald zijn vruchten af. Er zou veel meer undercover politie moeten zijn (wat mij betreft alle politie auto's). Dat zou veel meer afschrikken. Als er van ver een herkenbare politieauto aan komt gereden dan doen ze niks. Ze wachten even en gaan weer door met hun praktijken. Nee, we moeten grote Hotels in het Nollebos gaan bouwen met ruimte voor 2200 slaapgelegenheden. Dat is belangrijk. Vlissingen is al megadruk in de zomer maar dit kan er ook nog wel bij want het sociale moet wijken voor het verdienmodel. Meer criminelen en minder natuur en rust. Meer mensen, des te meer stress, des te meer conflicten. Ze zijn helemaal gek hier.
Cookie-instellingen beheren