Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder uit Kamperland aangehouden voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 23-06-2021, 16.52 uur
Bestuurder uit Kamperland aangehouden voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ROOSENDAAL - Een 43-jarige automobilist uit Kamperland is afgelopen nacht aangehouden nadat bleek dat hij onder invloed van drugs reed op de A17 bij Roosendaal. Na het afnemen van een bloedtest op het politiebureau mocht de man gaan met een rijverbod op zak.


Agenten lieten de bestuurder rond 03.20 uur ter hoogte van Roosendaal op de A17 hen volgen voor een verkeerscontrole. Aangezien agenten het vermoeden hadden dat de man onder invloed van drugs was, hebben ze een speekseltest bij hem afgenomen.

Uit die test kwam dat de man positief testte op het gebruik van amfetamine. Ook troffen de agenten een flesje waarin vermoedelijk GHB zat aan. De man is aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs en voor het bezit van harddrugs. Ook bleek bij de controle dat het rijbewijs van de man is verlopen.

De man werd meegenomen naar het bureau om dat een bloedmonster af te laten nemen. Die test moet definitief uitsluitsel geven over de toestand van de man.  Na een verhoor van de politie mocht de bestuurder weer gaan. Wel met een rijverbod op zak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (23-6-2021 om 19:09)
Hij mocht weer gaan met rijverbod, enkelband en emg- cursus op zak veel succes in de bus en trein zou ik zegge
Cookie-instellingen beheren