Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vernieler zijspiegels Breskens

Toegevoegd: 24-06-2021, 00.02 uur
Politie zoekt vernieler zijspiegels Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De politie zoekt de daders die op zondag 20 juni in Breskens twee zijspiegels van een auto hebben vernield. Waarom de spiegels zij vernield is niet duidelijk.


Rond 23.00 uur sloopten de daders in de Philips van Kleefstraat in Breskens de spiegels van een personenauto. Omwonenden hoorden op dat moment lawaai buiten. Later bleek dat de beide zijspiegels van de auto waren vernield.Ook was er een deuk in de motorkap ontstaan.

Vermoedelijk gaat het om een man en een vrouw van rond de 20 jaar. Zij kwamen volgens de politie vanuit het Oranjeplein richting de Philips van Kleefstraat om vervolgens weg te rennen via de Weijkmanlaan richting de Nieuwstraat. De politie vraagt mensen die iets van de vernieling gezien of gehoord hebben of mensen die tips hebben op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren