Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 61 km

Huis beschoten in Middelburg, kogelgaten in ruit te zien

Toegevoegd: 24-06-2021, 05.14 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een schietpartij in Middelburg. In een straat is een huis beschoten. Voor zover bekend is niemand bij de schietpartij gewond geraakt.


Rond 02.45 uur kreeg de politie een melding binnen dat een huis in de Baljuwlaan in Middelburg was beschoten. Ter plaatse troffen agenten hulzen op de straat aan. Voor zover bekend is er niemand bij de schietpartij gewond geraakt. De straat is afgezet en de recherche en Forensische Opsporing zijn ter plaatse voor een uitgebreid onderzoek naar de gebeurtenissen in de straat. In de voorruit van de woning zijn vier kogelgaten te zien.

De politie hield er rond 03.30 uur nog rekening mee dat de verdachte nog in de omgeving van het plaats delict zou zijn. Hierop doorzochten agenten met politiehonden de buurt. Agenten zochten onder meer aan de achterkant van een woning aan de Johan-Constatin Mathiasstraat. Hierbij werd de achtergevel beschenen met zaklampen. Ook daar werd gezocht met een hondengeleider.

De zoektocht leverde volgens de politie nog niets op. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie als zij iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Baljuwstraat.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren