Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog geen arrestatie in zaak beschoten woning

Toegevoegd: 24-06-2021, 09.38 uur
Sporenonderzoek bij de beschoten woning.
Sporenonderzoek bij de beschoten woning.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden voor de beschieting van een woning vannacht aan de Baljuwlaan in Middelburg. Het onderzoek is nog in volle gang.


Omwonenden belden rond 02.30 uur de politie nadat ze waren opgeschrikt door harde knallen. In de straat bleek een rijtjeshuis beschoten te zijn. Bij de woning werden hulzen aangetroffen en een ruit van de woning bleek kogelgaten te bevatten. De bewoners bleven ongedeerd maar volgens de politie zijn de bewoners en buurtbewoners wel geschrokken.

De dader van de beschieting is nog voortvluchtig. "In de omgeving van de Baljuwlaan hebben politiemensen en een politiehond een zoekslag gemaakt naar een mogelijke dader, maar die werd niet aangetroffen", zo meldt de politie. Volgens getuigen reed de schutter weg op een scooter. De persoon zou volledig in het zwart gekleed zijn geweest. 

De bewoners van de beschoten woning deden aangifte en agenten namen getuigenverklaringen op van buurtgenoten. Een medewerker van het team Forensische Opsporing deed sporenonderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (25-6-2021 om 15:40)
@Mijn mening, de gene die zoiets uitvoeren staan nu niet bekend om hun intelligentie en zijn bijna nagenoeg altijd de heel simpele van geest. Zelf ken ik de bewoners van de getroffen woning niet en of ze wel of niet iets op hun kerfstok hebben weet ik niet en de kans dat de dader zicht in de straat als het huis vergist heeft zou eventueel heel groot aanwezig kunnen zijn.
Mijn mening (24-6-2021 om 12:48)
Ja ja, ze schieten zomaar op je woning zonder enige reden?? Zal wel weer met drugs te maken hebben. Van mij mogen ze elkaar best afschieten maar doe ddt op een veilige plek.
Cookie-instellingen beheren