Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Grote brand legt landbouwschuur in de as

Toegevoegd: 22-02-2007, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Koegrosstraat in Terneuzen is donderdag een grote schuur afgebrand.

De uitslaande brand, die woedde in een leegstaande landbouwschuur, brak rond één uur uit. Er waren op dat moment geen personen in de schuur aanwezig. Niemand raakte gewond.

De brandweer rukte met diverse voertuigen uit om de brand te blussen. De brand ging gepaard met grote rookontwikkeling die tot in de weide omtrek te zien was. Het is niet bekend of er gevaarlijke stoffen vrij zijn gekomen.

De oorzaak van de brand is mogelijk brandstichting. Bij de politie hebben zich getuigen gemeld die even voordat de brand werd opgemerkt twee jongens over het land hadden zien lopen in de buurt van de schuur.

De jongens hadden beiden een legergroene jas aan tot op de bovenbenen. Ook droegen de twee allebei laarzen. De twee waren ongeveer tien jaar oud en één van de twee had donkerblond haar.

Naar aanleiding van de getuigenverklaring die is afgelegd is de Zeeuwse politie op zoek naar beide jongens. Zij, en andere getuigen, worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen, of te bellen met het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren