Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jerrycans gedumpt bij Westdorpe

Toegevoegd: 24-06-2021, 18.03 uur
De jerrycans werden gevonden bij de kruising van de Ameliaweg met de Smitsschorreweg.
De jerrycans werden gevonden bij de kruising van de Ameliaweg met de Smitsschorreweg.
© Foto: Brandweer Westdorpe
Door: Remi Mesu

WESTDORPE - De politie heeft donderdagmiddag gedumpte jerrycans gevonden vlakbij Westdorpe. Uit metingen van de brandweer bleek dat er in de jerrycans geen gevaarlijke stoffen zaten.


De hulpdiensten werden donderdag opgeroepen voor een melding van stankoverlast bij de kruising van de Ameliaweg met de Smitsschorreweg bij Westdorpe. Ter plaatse troffen agenten in de berm naast de weg een aantal gedumpte jerrycans aan.

De politie vroeg de brandweer om ter plaatse te komen om daar een meting uit te voeren. Alle metingen bleken negatief te zijn waardoor er geen gevaarlijke stoffen zijn aangetroffen. Wat er wel in de jerrycans zat of heeft gezeten is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (24-6-2021 om 18:11)
Op weg naar de stort vergeten het netje over de aanhangwagen vast te knopen. Paar jerrycannetjes verloren, geen noodzaak voor paniekerige toestanden. Foutjes maken we allemaal wel eens.
Cookie-instellingen beheren