Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast in Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2021, 23.37 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een vrachtwagenchauffeur heeft zich donderdagavond in Vlissingen vastgereden in een stuk gras. De chauffeur reed zich vast toen hij probeerde te keren.


De vrachtwagenchauffeur reed rond 21.00 uur op de Koningsweg toen hij de ingang van het bedrijventerrein waar hij moest zijn miste. Hierop probeerde de bestuurder zijn vrachtwagen op de kruising van de Koningsweg met de Commandoweg te keren, daarbij reed hij over een stuk berm die zo zacht was dat de vrachtauto wegzakte.In eerste instantie probeerde de chauffeur zelf zijn voertuig terug op de weg te krijgen. Echter kwam hij hierdoor erger vast te zitten.

Toen bergingsbedrijf Kuzee rond 22.15 uur ter plaatse kwam, bleek dat de bestuurder zijn trailer had losgekoppeld wat de berging bemoeilijkte. Eerst moesten de bergers de trailer weer vast zien te koppelen. Toen dat eenmaal gelukt was, werd er opnieuw geprobeerd om de vrachtwagen los te krijgen. Rond 23.20 uur lukte een van de pogingen waardoor de zware vrachtwagen loskwam. Omdat de vrachtwagenchauffeur niet verzekerd was voor dit soort zaken, moet hij de berging uit eigen zak betalen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (25-6-2021 om 20:05)
Nu zijn de reacties redelijk “normaal” maar owee als er een witte plaat ket PL of ROE op die wagen had gezeten…. Oeioeioeioei
Loes (25-6-2021 om 08:15)
De chauffeur... hoe kom je erbij zachte berm in te rijden in plaats even een ommetje te rijden nu komt ie helemaal niet aan. Gloed dikke truck en je eigen zo vast rijden met zo.n gigantisch gewicht hoe kom je op dat idee
Grote Smurf (24-6-2021 om 23:54)
De beste chauffeur kwam een bordje tegen voor rechtsaf 'verboden voor vrachtwagens'. Dus je snapt het al, keren bochtje niet goed kunnen aansnijden dus proberen via de zijkant. Niet erg slim met zoveel tonnage. Ik denk dat dit een beginnend chauffeur is. Weer een leermoment.
Cookie-instellingen beheren