Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Flinke schade na kop-staart botsing bij Veere

Toegevoegd: 24-06-2021, 23.42 uur
Door: Remi Mesu

VEERE - Twee auto's zijn donderdagavond bij Veere betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Bij de botsing is niemand ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 20.40 uur op de Veerseweg ter hoogte van een wegversmalling in verband met wegwerkzaamheden.

De auto's botsten door onbekende reden achter op elkaar waarbij één auto enkele tientallen meters verder pas tot stilstand kwam.

De politie sloot de weg tijdelijk af zodat het ambulancepersoneel hun werk kon doen. Bik het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Één persoon is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (25-6-2021 om 15:58)
Peter Quest, als er bij werkzaamheden borden staan met snelheidsbeperking is het gewoon verstandig om je er aan te houden .Als er dan iemand op de rem gaat en je schrikt je het apezuur dan rijd je te dicht op je voorganger . en misschien ten overvloede, afstand spaart levens.
Peter Quest (25-6-2021 om 11:15)
Nu is het ook wel zo dat de snelheidsbeperking bij wegwerkzaamheden soms nergens op slaan. Sterker soms is er zelfs geen werk aan de weg. En als iemand dan vol in de ankers gaat schrik je jezelf het apenzuur. Zo is op de N57 al maanden ineens 50km/h van kracht en hoor je dagelijks piepende remmen van mensen die nog op het stukje 80km/h rijden. Plots staat alles stil omdat iemand keurig 40km/h gaat rijden. Nog niet eens 50km/h. En niemand van Politie of Rijkswaterstaat of de aannemer doet iets. Ze faciliteren gewoon ongevallen. En dan zijn ze op dit genoemde stuk niet eens meer aan het werk. Als je veilheid zo hoog in het vaandel heb staan, kom uit die flitsauto en los zoiets op. Dan pas doe je aan ongevallen preventie.
willem (25-6-2021 om 09:16)
wederom een bestuurder die niet verder kijkt als de bumper van de auto! afstand houden wordt maar door weinig mensen meer gedaan.
Cookie-instellingen beheren