Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 225 km

Uitslaande brand in woning Westdorpe

Toegevoegd: 25-06-2021, 07.01 uur
Door: Remi Mesu

WESTDORPE - In een woning in Westdorpe is vrijdagochtend een middelbrand uitgebroken. De brand begon klein maar werd al snel opgeschaald door de brandweer.


De brand ontstond rond 05.10 in een aanbouw van de woning aan de Graafjansdijk B bij Westdorpe. De brand begon in een aanbouw van de woning en was uitslaand. De brand heeft zich uitgebeid naar de eerste verdieping van de woning. 

Brandweerploegen kwamen met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse om de brand te bestrijden. Het vuur leek rond 06.00 uur onder controle. Hierop verkende de brandweer de woning verder op uitbreidingen van de brand. Niet veel later kon het sein 'brand meester' worden gegeven.

Om te zorgen dat de genoeg bluswater was voor de brandweer, kwam er ook een waterwagen ter plaatse. Volgens de VRZ waren alle bewoners uit de woning en was er niemand meer binnen. Stichting Salvage is ingeschakeld voor ondersteuning van de bewoners bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren