Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 129 km

Wateroverlast door gesprongen leiding

Toegevoegd: 25-06-2021, 22.32 uur
De lekkage vond plaats in de Van der Biltlaan in Kapelle.
De lekkage vond plaats in de Van der Biltlaan in Kapelle.
© Foto: Brandweer Kapelle
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een gesprongen waterleiding heeft vrijdagavond in Kapelle voor flink wat wateroverlast gezorgd in de Van der Biltlaan. De brandweer schoot te hulp.


Rond 19.25 uur werden de brandweervrijwilligers van de post Kapelle opgeroepen om hulp te verlenen. Door de gesprongen leiding liep er volgens de brandweer immers veel water over de weg. De woningen in de straat liepen geen gevaar omdat deze wat hoger gelegen zijn, zo meldt de brandweer.

Een medewerker van DNWG heeft de leiding dichtgedraaid. De brandweer heeft op haar beurt een put leeggepompt. Vervolgens is de situatie volledig overgedragen aan DNWG en konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren