Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto opengeknipt na ongeluk Kapellebrug

Toegevoegd: 26-06-2021, 16.28 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Na een aanrijding in het Zeeuws-Vlaamse Kapellebrug heeft de brandweer zaterdagmiddag één van de betrokken voertuigen moeten openknippen. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.


Een Daimler met Belgisch kenteken kwam rond 15.05 uur in botsing met een Nederlandse Mercedes. Dat gebeurde op de Gentsevaart (N290) ter hoogte van de Plus-supermarkt. Enkele minuten na de melding werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Die knipte aan de passagierszijde van de Daimler de beide deuren uit het voertuig.

Eén van de betrokken personen is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide personenauto's getakeld. De weg was vanwege het ongeval ter plekke enige tijd afgesloten. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-6-2021 om 16:53)
Zonde, twee mooie auto's gesneuveld. De Gentsevaart is een hele drukke weg en de uitrit van de parkeerplaats van de supermarkt is erg onhandig. Nog niet zo lang geleden is hier een oudere heer op de fiets verongelukt die wilde oversteken. Dit punt schreeuwt om een reconstructie. Ik stel voor een rotonde met 1 uitrit naar de parking en het tankstation.
Cookie-instellingen beheren