Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto opengeknipt na ongeluk Kapellebrug

Toegevoegd: 26-06-2021, 16.28 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Na een aanrijding in het Zeeuws-Vlaamse Kapellebrug heeft de brandweer zaterdagmiddag één van de betrokken voertuigen moeten openknippen. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.


Een Daimler met Belgisch kenteken kwam rond 15.05 uur in botsing met een Nederlandse Mercedes. Dat gebeurde op de Gentsevaart (N290) ter hoogte van de Plus-supermarkt. Enkele minuten na de melding werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Die knipte aan de passagierszijde van de Daimler de beide deuren uit het voertuig.

Eén van de betrokken personen is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide personenauto's getakeld. De weg was vanwege het ongeval ter plekke enige tijd afgesloten. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (28-6-2021 om 18:53)
Maakt biet uit Johan, het is en blijft een ford mondeo, zelfs oudere jags zijn ford mondeo’s. Gewoon belabberde auto’s die pretenden “luxe” te zijn….
Johan (28-6-2021 om 09:30)
@Timsalabim: Deze Jaguar is een XJ uit de X308 serie die geleverd werd tussen 1997 en 2002. Deze XJ heeft niets met de Ford Mondeo te maken. De Jaguar X-type was gebaseerd op de Ford Mondeo en werd geleverd tussen 2001 en 2009.
Timsalabim (27-6-2021 om 21:28)
Haha een Jaguar “mooi” en “veilig” vinden…. Jullie weten dat dit een ford mondeo is met een ander uiterlijk mag ik hopen toch? Super slechte en storingsgevoelige auto’s waar je veelteveel voor betaald
Nick (27-6-2021 om 12:11)
Zeker zonde van de autos, wel mooi om te zien hoe veilig de jaguar nogsteeds is. Dit zal geen zachte klap geweest zijn, vraag me af hoe een nieuwe kleine auto er bij had gestaan.
P.Warnier (26-6-2021 om 22:28)
Het is een doorgaansweg naar België dat vooral in het weekend overbelast is. Het is een strijd vol risico's om vanuit het parkeerterrein van de daar gelegen Supermarkt weer terug op de weg te kunnen komen; veelal komt er altijd wel verkeer van zowel links als rechts en VELEN houden zich qua snelheid niet in en rijden vaak harder dan toegestaan. Spreek uit ervaring en mijdt deze prachtige supermarkt vanwege de verkeerstechnische risico's. Er zijn daar reeds diverse ongevallen voorgevallen met zelfs dodelijke afloop ! Hoop dat de verwondingen van het verkeersslachtoffer meevallen en triest genoeg is het wachten op het volgende accident want de situatie aldaar is verkeerstechnisch maar al te vaak vergelijkbaar met Russische Roulette !!
fietser (26-6-2021 om 22:07)
Er staat een grote verandering te wachten daar, maar lastig om dit goed te krijgen. Dit is weer een voorbeeld van slecht opletten. Omleiden is moeilijk. De weg dusdanig inrichten dat het verkeer van en naar supermarkt en tankstation goed geregeld wordt. Fietsers wordt voor gezorgd, komt een stuk fietspad bij. Jammer maar je kunt het nooit veilig genoeg maken dat er niets meer fout gaat, sterkte en beterschap aan de betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren