Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Motorcrosser gewond bij ongeluk in Rilland

Toegevoegd: 27-06-2021, 13.01 uur
Motorcrosser gewond bij ongeluk in Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de crossbaan bij de Bathseweg in Rilland is zaterdagmiddag een motorcrosser gewond geraakt. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer kwam rond 16.00 uur tijdens het uitoefenen van zijn sport ten val. Voor hem werd een ambulanceteam gewaarschuwd. De ambulancemedewerkers hebben de persoon vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (28-6-2021 om 21:47)
Lekker blijven crossen niks aan de hand! Mensen niet zeiken dat doen er al genoeg :) :)
De mus (28-6-2021 om 07:48)
Ik ben een niet crosser maar ik snap dat dit bij de sport hoord . Probeer de berichten eens te volgen over , van paard gevallen op strand , ik denk dat deze hoger scoort dan de moter sport . Spoedig herstel gewenst aan de rijder
Crosfanaat (27-6-2021 om 23:56)
Schaffen we de voetbal ook maar af omdat Nouri nog steeds aan de slangen ligt? En dat met Friso? Skiƫn ook maar verbieden? Jullie leven zeker al langer dan covid in een lockdown en onder een steen?
@ Alle niet-crossers (27-6-2021 om 23:52)
Overal waar gesport wordt, of gewerkt,.of geleefd.....gebeuren ongelukken, daarom hebben we allemaal een verzekering waarin je extra pakketten hebt en daarvoor betaalt. Gaan we straks ook lopend met een helm over straat omdat iemand die nooit wandelt "dat gevaarlijk vind?". Bedankt voor jullie deskundigheid, hoeveel bekers voor motorcross hebben jullie in de kast staan inmiddels?
Co (27-6-2021 om 17:35)
Ieder weekend is het daar raak kunnen ze niet rijden of is de baan echt gevaarlijk.
Jaap J (27-6-2021 om 15:29)
Weer die rottige crossbaan in het nieuws. Waarom is deze baan nog steeds open? Mountainbiken lijkt me een beter alternatief, laten we de baan 'ombouwen'.
Cookie-instellingen beheren