Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in brand gestoken in Vlissingen

Toegevoegd: 27-06-2021, 13.15 uur
De auto ging volledig in vlammen op.
De auto ging volledig in vlammen op.
© Foto: Jasper van Bemmel
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Geraniumlaan in Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto volledig in vlammen opgegaan. Vermoedelijk is de brand aangestoken.


Een blusploeg van de Vlissingse post Olympiaweg werd rond 03.20 uur met spoed ter plekke gestuurd nadat was ontdekt dat in de straat een auto in brand stond. Toen de brandweer arriveerde, stond het voertuig al in lichterlaaie.

De brandweerlieden hebben de brand geblust. De politie heeft de zaak in onderzoek want volgens een woordvoerder bestaat het vermoeden dat er sprake was van brandstichting. Vannacht is al een eerste onderzoek gedaan en er zullen nog camerabeelden worden bekeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren