Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte schietincident Goes opgepakt in Kapelle

Toegevoegd: 27-06-2021, 13.20 uur - Update: 27-06-2021, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een woning aan het Juffersweegje in Kapelle heeft de politie zondag aan het begin van de middag de persoon aangehouden die werd gezocht vanwege het schietincident vanochtend in de Leeuwerikenlaan in Goes. Hij is meegenomen naar een politiecel.


Bij de politie kwam rond 10.35 uur een melding binnen van een schietincident aan de Leeuwerikenstraat in Goes. Volgens de politie bleek er met knalpatronen te zijn geschoten en was er geen sprake van gewonden. Naast de politie werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar dit hoefde dus niet in actie te komem.

Later op de ochtend keerde de verdachte in zijn auto terug naar de woning aan de Leeuwerikenstraat. Hierop zou de politie waarschuwingsschoten hebben gelost. De verdachte wist echter in zijn voertuig te ontkomen. De politie startte een zoektocht en die leidde naar Kapelle. Hier parkeerde de verdachte zijn voertuig op het parkeerterrein bij de Aldi aan het Juffersweegje.

Bij een woning aan het Juffersweegje kon vervolgens de verdachte worden opgepakt. Zijn voertuig is rond 13.30 uur getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. De woning aan het Juffersweegje wordt momenteel door de politie doorzocht. De straat was even afgezet maar deze werd rond 12.40 uur weer helemaal vrijgegeven.

De ambulancedienst werd ook nu weer gewaarschuwd maar kwam ook in Kapelle niet in actie. In de tussentijd arriveerde rond 11.30 uur overigens ook opnieuw een ambulance bij de woning aan de Leeuwerikenstraat. Een man zou door de ambulancedienst zijn behandeld en meegenomen. De reden hiervoor is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren