Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist schiet van A58 maar blijft ongedeerd

Toegevoegd: 27-06-2021, 19.43 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een man is zondagavond tijdens een regenbui met zijn personenauto van de A58 bij 's-Heer Arendskerke geschoten en van een talud gereden. Hij raakte wonder boven wonder niet gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 18.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen. De automobilist was hier net het viaduct over de Postweg (N665) gepasseerd toen hij van de weg raakte en via de rechterberm het talud afschoot. De auto kwam tot stilstand bij een sloot naast de lager gelegen Vlaamseweg.

Voor de automobilist werd een ambulance gewaarschuwd maar de man bleek geen letsel aan het ongeval te hebben overgehouden. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde BMW vanaf de Vlaamseweg getakeld. Het verkeer op de snelweg had dan ook geen hinder van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-6-2021 om 20:03)
Sommige van de reageerders zijn weer eens jaloers en keuren alles wat geen saaie SUV is en alles wat meer is dan een 3 cilnder haar fohn motor..
Joris (28-6-2021 om 17:47)
@Huub: Misschien heb ik een andere test gezien dan u. Resultaat van de test ligt vaak aan wie betaald aan het instituut die de test uitvoert. Maar met mijn standaard velgjes en bandenmaat die de standaard is bij de autofabrikant heb ik heel wat natte situaties doorstaan zonder schade. Misschien heeft snelheid of snelle stuurbewegingen in dit geval ook een rol gespeelt.
Huub (28-6-2021 om 10:43)
@Joris: Brede en lage banden leveren niet minder grip dan een 'normale' band, mits de band van een fatsoenlijke fabrikant afkomstig is en voldoende profiel heeft.
Rick (28-6-2021 om 08:05)
Aan de bandjes en de striping te zien waande de chauffeur zich Max Verstappen.... Maar die heeft toch net ander materiaal tot zijn beschikking.
Joris (27-6-2021 om 20:52)
Stoer die brede laagprofiel racebandjes maar bij een flinke laag water op de weg ben je als eerste gezien. Dure les voor deze coureur.
Cookie-instellingen beheren