Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieagent schiet op man in Vlissingen

Toegevoegd: 28-06-2021, 20.41 uur - Update: 28-06-2021, 22.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De rijksrecherche doet in Vlissingen onderzoek naar een incident waarbij een agent schoten heeft gelost en een man gewond is geraakt. De straat is momenteel met schermen afgezet voor het onderzoek.


Het incident gebeurde rond 18.55 bij de Jozef Israëlslaan in Vlissingen. Een agent voelde zich daar volgens een politiewoordvoerder tijdens een controle genoodzaakt om zijn vuurwapen te gebruiken. Bij het schot raakte de verdachte gewond en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Op filmpjes die op het social media kanaal Snapchat circuleren is te zien hoe een man op zijn knieën zit met zijn handen omhoog. Vervolgens is er een knal te horen.

Het slachtoffer is onder politiebegeleiding door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat zijn toestand op dit moment is. De straat waar het incident plaatsvond is inmiddels afgesloten met zwarte schermen. De rijksrecherche zal ter plaatse komen om onderzoek te doen naar het voorval.

De politie Zeeland-West-Brabant laat weten dat er "veel vragen" zijn over het voorval. "Ook wij hebben nog veel vragen en doen onderzoek. Dit onderzoek wordt grondig gedaan en vergt tijd", aldus de woordvoerder.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (28-6-2021 om 23:57)
Moet je maar gewoon meewerken, inplaats van de politie “te lijf gaan”.
Nina (28-6-2021 om 23:33)
Ik krijg net een filmpje binnen waar ik meen te zien dat Politie Vlissingen op een man schiet die al op zijn knieën zit met zijn handen in de lucht, heel eng dit zijn dan de mensen die ons moeten beschermen
Jumbo (28-6-2021 om 22:51)
Sterkte voor de agent en bedankt dat u ons weer heeft behoed voor deze man , sorry dat onze regering/ burgemeesters zo slap zijn .
Vlissinger (28-6-2021 om 22:46)
Dan moet je ook een agent geen mes tegen ze keel zetten . Dus nu ook niet zeuren, pluim voor de agent
Grote Smurf (28-6-2021 om 21:06)
En weer een psycho met een mes op zak in Vlissingen. Bange sadistische jongetjes zijn het die zich pas met een wapen op zak een man voelen. Goed dat de politie eens controles gaat uitvoeren in de buurt. Top werk en prima gereageerd met een schot in het been precies zoals het hoort. Op naar de volgende gek. Jullie zoeken precies in de juiste buurt. Tuig zat hier en in die flats dus helemaal super!
Cookie-instellingen beheren