Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in beslag genomen na drie keer rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 29-06-2021, 11.55 uur
Auto in beslag genomen na drie keer rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERHOLE - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Terhole een auto in beslag genomen. De agenten deden dit nadat bleek dat de bestuurder van de auto geen rijbewijs had.


Agenten controleerden de bestuurder in de nacht van maandag op dinsdag rond 00.30 uur op de Hulsterweg in Terhole. Uit de controle bleek dat de bestuurder van de auto geen rijbewijs had.

De man, een 25-jarige Nijmegenaar, verklaarde volgens de politie zelf dat hij de dag ervoor ook al was bekeurd voor hetzelfde feit. Omdat het al de derde keer was dat de man betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs, werd de auto waarin hij reed in beslag genomen door de politie.

De auto waarin de man reed was niet van hemzelf, maar van een bekende van hem. Deze wordt in kennis gesteld van de inbeslagname van de auto. Er gaat overleg plaatsvinden met een officier van justitie over de verdere afhandeling van de zaak. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren