Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: 'agent die schoot werd aangevallen met mes'

Toegevoegd: 29-06-2021, 12.59 uur
In de straat werd maandagavond onderzoek gedaan.
In de straat werd maandagavond onderzoek gedaan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De agent die maandagavond een man in zijn been had geschoten deed dat volgens de politie nadat de agenten werden aangevallen met een mes. De rijksrecherche doet nog onderzoek naar het incident.


De agenten waren maandagavond rond 18.50 uur bezig met de controle van een persoon in de Jozef Israelslaan toen een 32-jarige man uit Souburg naar hen toeliep en een van de agenten aanviel met een mes. De man was niet betrokken bij de controle.

Hierop zag de agent zich volgens de politie genoodzaakt om zijn vuurwapen te gebruiken tegen de 32-jarige man. De man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is daar aangehouden en zal worden gehoord door rechercheurs. De rijksrecherche deed in de nacht van maandag op dinsdag nog onderzoek in de straat. Deze onderzoeken gebeuren standaard wanneer een agent zijn of haar vuurwapen gebruikt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Milli (1-7-2021 om 09:35)
Terecht..? Niet als die al op ze knieen zit en dan nog 2 kogels krijgt...!!
Kees (30-6-2021 om 16:17)
Terecht geschoten dus. Bij dreiging van een (nep)wapen niet waarschuwen maar direct schieten. Elke seconde telt
Cookie-instellingen beheren